Yrityskuljetukset ja -muutot

Yli sadan vuoden kokemuksella toteutamme vaativimmatkin tarpeet huolellisesti ja kustannustehokkaasti.

Erotumme muista kuljetuspalveluyrityksistä tehokkuuden, täsmällisyyden ja kustannustehokkuuden ansioista. Meille on hyvin tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, ja siksi panostamme siihen, että tarjoamamme kuljetuspalvelut ovat aina huippuluokkaa. Kuljettajamme huolehtivat, että tavarasi pääsevät nopeasti perille sovittuun aikaan. Nykyaikainen ja laaja kalustomme takaa, että pystymme hoitamaan monimutkaisetkin kuljetuspalvelut tehokkaasti ja takaamme asiakkaillemme, että ammattitaitoiset työntekijämme tekevät kaikkensa, että projektisi suoritetaan loppuun mutkattomasti ja toiveidenne mukaisesti.

Yli sadan vuoden vankkumaton kokemus alalla takaa sen, että olemme huippuluokan ammattilaisia ja pystymme tarjoamaan ammattitaitoisia ja tehokkaita palveluita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti palveluitamme, jotta pystymme takaamaan laadukkaat ja nykyaikaiset kuljetuspalvelut kaikille asiakkaillemme. Arvostamme asiakkaidemme palautetta, ja pyrimme niiden pohjalta muokkaamaan ja parantamaan palveluitamme. Suunnittelemme kaikki kuljetuspalvelut huolella ja tarjoamme asiakkaillemme palvelutarjonnastamme sopivimmat ja kustannustehokkaimmat vaihtoehdot. 

Hakonen ja COVID19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta

Lue lisää

Yritysmuutot

Räätälöimme jokaisen muuton asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Yritysmuutoissa kohtaavat ammattitaito ja luottamus.

Sopimuskuljetukset

Isot ja pienet, tarkat ja täsmälliset kuljetukset. Hallitsemme niin isot ulkoistusprojektit, pienet paikkaukset kuin tarkkoihin aikatauluihin perustuvat sopimuskuljetukset.

Pikakuljetukset

Pikana perille – luottamuksella toimitettuna. Pikapalveluna myös pienet asennukset ja kytkennät sekä kuorma-autoilla tapahtuvat tavaran siirrot.

Yhteydenottolomake