Anna asiakkaallesi hallinnan tunne

Asiakkaasi muuttuvat koko ajan vaativammiksi, koska he käyttävät maailman luokan palveluja päivittäin. Hakonen on ratkaissut  tämän haasteen puolestasi.

Hakosen kännykkäsovelluksen avulla asiakkaasi voi varata kuljetuksen tai huollon ajankohdan juuri itselleen sopivaan aikaan ja muuttaa sitä tarvittaessa helposti kännykällä. Asiakkaasi voi myös seurata tilauksen etenemistä ja näin sovittaa palvelun omaan arkeensa. Lopuksi vielä asiakkaalla on mahdollisuus antaa palautetta palvelusta. Sovelluksen tärkein ominaisuus on, että se antaa asiakkaallesi hallinnan tunteen, joka säilyy koko toimituksen ajan.

Sovellus tarkoittaa myös parempaa bisnestä.

Sovellus on kovassa käytössä useilla asiakkailla. Se tuottaa jatkuvasti hyvää palautetta ja se on jo todistettavasti  nopeuttanut varaston kiertoa ja läpimenoaikaa.

Sovelluksen kehitystyö jatkuu

Hakonen on itse kehittänyt sovelluksen ja jatkaa sen kehittämistä koko ajan, jotta ”tulevaisuuden asiakaskokemus jo tänään” –lupaus voidaan lunastaa myös jatkossa.

Sovelluksen kehittämisen keskeisiä tavoitteita ovat

  • Asiakaskokemuksen parantaminen
  • Läpimenoaikojen parantaminen
  • Asiakkaan hallinnan tunne
  • Helppo palautteen antaminen palvelusta
  • Myöhemmin myös lisäpalveluiden myynti

Kaarlo Hakosen sanoin, ”Hakonen on askeleen edellä”, joten tarkoituksena on tuoda tämä pakettiliikenteen ratkaisu myös kotitoimituksiin.