Kiinteistön pesulapalvelu ilman mittavia alkuinvestointeja – Pesulat palveluna -malli tarjoaa kaiken tarvittavan yhdessä paketissa!

29.5.2024
Hyvin toimiva pesula tuo käyttäjilleen mukavuutta ja helppoutta arkeen sekä kiinteistölle lisäarvoa. Pesulat palveluna -malli antaa taloyhtiöille mahdollisuuden tarjota asukkailleen pesulapalveluita matalalla kynnyksellä.

Sijoita kiinteistösi tulevaisuuteen ilman suuria riskejä ja nauti ensiluokkaisista pesulapalveluista ilman huolia

Pesulat palveluna -konseptilla voit ulkoistaa koko pesulatoiminnan alan ammattilaisille 

Kaipaako kiinteistösi pesula kipeästi päivitystä tai osuivatko isot pesulakoneiden korjaukset kaikki yhtäkkiä samalle tilikaudelle? Pesulakoneet ovat arvokkaita laitteita, jotka ovat kovassa kulutuksessa ja näiden hankkiminen sekä ylläpitäminen voi tehdä yllättävän loven taloyhtiön lompakkoon. Entä jos voisit unohtaa monimutkaiset laitehankinnat ja ikävät ylläpitokustannukset?

Hakonen on mullistanut pesulapalveluiden maailmaa tarjoamalla vaivattoman ja huolettoman tavan hyödyntää pesulalaitteita ilman suuria alkuinvestointeja. Hakosen Pesulat palveluna -malli tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan kattavan palvelupaketin muodossa. Laadukkaat pesulalaitteet, asiantunteva huolto ja vaivaton käyttöönotto tekevät pesulapalveluista uskomattoman helppoa. Pesulat palveluna -malli tarjoaa ratkaisun, joka on helppo ottaa käyttöön ja budjetoida kiinteän kuukausihinnan avulla. 

Kustannustehokas ja helppo käyttöönotto 

Hakosen Pesulat palveluna -malli tarjoaa asiakkaille kiinteähintaisen ja kokonaisvaltaisen palvelupaketin. Tähän kuuluu tarvekartoitus, pesulasuunnittelu, laitteiden asennus ja käyttöönotto, huollot, korjaukset sekä vanhan laitteen poisvienti ja kierrätys. Palvelumallin avulla kiinteistöjen ei tarvitse investoida suuria summia laitehankintoihin, vaan kaikki tarvittava sisältyy palveluhintaan.

Kun pesulan toiminta ja sen kulut pysyvät hallussa, voi esimerkiksi taloyhtiö keskittyä paremmin muihin tarpeisiin. Avaimet käteen – ratkaisu tekee palvelusta sekä helpon että kustannustehokkaan vaihtoehdon. Lisäksi Hakosen tarjoamat laitteet ja palvelut ovat huippuluokkaa, mikä takaa asiakkaille luotettavan ja laadukkaan pesulakokemuksen. 

Räätälöity pesulapalvelu oikeaan tarpeeseen

Uusi palvelumalli tarjoaa helpon ja joustavan ratkaisun pesulapalveluihin monenlaisissa kohteissa. Olipa kyseessä sitten asuinkiinteistöt, toimisto- ja liiketilat tai kiinteistöpalveluiden tilat, Hakosen palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille vaivattoman tavan hyödyntää pesulapalveluita tarpeidensa mukaan. Laaja valikoima pesulalaitteita ja -tarvikkeita sekä joustavat sopimusmallit mahdollistavat räätälöidyn ja helposti hallittavan palvelun kohteesta riippumatta. Lisäksi Hakosen osaavien ammattilaisten avulla jokaiselle löydetään juuri se toimivin ja sopivin ratkaisu.

Keskity olennaiseen – ulkoista pesulapalvelut Hakoselle

Pesulatoiminnan pyörittäminen voi olla juuri näin huoletonta! Kiinteä kuukausihinta takaa budjetoinnin helppouden ja ennakoitavuuden ilman ikäviä yllätyksiä. Laitteiden ulkoistettu hankinta ja ylläpito sekä kiinteistön tarpeisiin räätälöity palvelukokonaisuus auttavat hallitsemaan kustannuksia ja vapauttavat kiinteistön arvokasta pääomaa. Voit luottaa laadukkaaseen palveluumme, joka kattaa kaiken laitteista ja niiden asennuksesta huoltoihin ja jopa kierrätykseen. Helppokäyttöinen ajanvarausjärjestelmä ja ammattitaitoinen tekninen tuki takaavat sujuvan pesulatoiminnan ja tyytyväiset asiakkaat. Hakosen Pesulat palveluna – konseptilla voit jättää pesulahuolet muille ja keskittyä itse olennaiseen.  

Tulevaisuuden pesulapalvelut ovat tässä – valitse kestävä ja kustannustehokas vaihtoehto kiinteistöillesi ja yrityksellesi! 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme: myynti@hakonen.fi