Erinomainen alusta kehittyä uralla ja elämässä – jakelijana aloittanut Aleksi johtaa 30 hengen tiimiä

5.10.2022
Insinööriksi valmistuva Aleksi vetää omaa jakelutiimiä

Aleksin kasvoihin voi törmätä Hakosen jakeluautojen kyljissä, tarkoituksena houkutella uusia osaajia tiimiin. Aleksin insinööriopinnot sujuvat työn ohella uran edetessä vauhdikkaasti.

Ennen Hakoselle siirtymistä Aleksi toimi tavaratalon osastomyyjänä kodinkoneiden parissa. Hakonen hoiti kaupan jakelua ja yritys tuli tutuksi. 

Poimin sieltä listoilta korkea-arvoisimman löytämäni henkilön. Soitin hänelle ja kerroin, että opiskelen ammattikorkeakoulussa. Heti haastattelussa Ronnie Leikas, joka on nykyään liiketoimintapäällikkö oli kiinnostunut opiskelustani ja näki potentiaalini – kuinka minut voisi sijoittaa työnjohdollisiin tehtäviin.”

Aleksi ehti työskennellä kalustejakelussa vain noin kuukauden ennen siirtymistä iltatoimistoon vuorovastaavaksi. “Se sopi minulle, koska teen päiväopintojen ohella iltatöitä.”

Puolitoista vuotta kodinkoneasennuksen palveluesimiehenä on sujunut tuotantotalouden insinööriopiskelujen ohella joustavasti ja nousujohteisesti – 30 alaista tekevät kodinkoneiden asennuksia Uudenmaan alueella.

Kysyimme Aleksilta muutaman kysymyksen työhön liittyen

Mikä työssäsi on parasta?

Olen pyrkinyt osoittamaan vahvuuteni, ja potentiaalini on nähty. Minulle on annettu erinomainen alusta kehittyä työuralla ja elämässäkin. Tämä on erilainen ympäristö, kuin byrokraattiset jätit, joissa ruokakin on valmiiksi pureksittua. Joustavuus on erilaista. Lyhyesti lueteltuna työssä ovat parasta etenemismahdollisuudet, vastuu ja joustavuus. 

Miten kuvailisit Hakosta työpaikkana?

Hakonen työnantajana on äärimmäisen joustava. Erinomainen kehittymispaikka. Olen vasta 25 ja kohtalaisen isolla tontilla. Loistava ponnahduslauta työelämään. Työnantaja ruokkii ammattiylpeyttä, ja suoritepalkka kannustaa myös.

Miksi Hakonen on juuri sinulle sopiva työpaikka?

Minulle se on juuri sopiva työpaikka, koska opintojen ohella voin osoittaa potentiaalini ja saan vastuuta, kun olen hoitanut hommat hyvin. Esimiehen rooliin olen kasvanut muiden joukosta. Omalla tekemisellä voi kasvaa merkittäviin rooleihin. 

Miksi suosittelisit Hakosta työpaikaksi muille?

Suosittelisin sen takia, että se on erinomainen ponnahduslauta työelämään. Saa tehdä töitä joustavassa ympäristössä hyvien työkavereiden ja ainakin omasta mielestä hyvien esimiesten kanssa. Hakonen tarjoaa myös mahdollisuuden itsenäiseen työhön.

Kiinnostuitko uudesta urasta, katso avoimet työpaikat täältä.

Lue myös:

Sallan tarina – Hakosen mainos sai heittäytymään ja lähteä mukaan kokeilemaan ihan uudenlaista työtä

Amirin tarina – Autotehtaalta Hakoselle – uusi työ alkoi muutamassa päivässä

Jounin tarina – Ravintola-alalta kuljetusten pariin – täällä voi edetä ja vaikuttaa omaan työhön