Jouni siirtyi ravintola-alalta kuljetusten pariin – täällä voi edetä ja vaikuttaa omaan työhön

20.10.2022
Hakoslaisia voi bongata näkyvästi liikenteestä.

Viisi vuotta ehti Jounilla kulua ravintola-alan työssä, kunnes työnantaja myytiin alta korona-pandemian tuoksinnassa. Hakosella työskennelleet ystävät rohkaisivat ja kutsuivat Jounin mukaan remmiin.

Uusi ala tuntuu turvallisemmalta ja tasaisemmalta. Lähiesimieskoulutuksen käynyt Jouni on edennyt jo osaamisensa ja kokemuksensa myötä rivimiehestä toimihenkilöksi. Työtehtäviin kuuluu myymäläkumppanien puhelinpalvelua ja ongelmatilanteiden ratkaisua, reittien tarkistuksia ja reklamaatioiden käsittelyä.

Kysyimme Jounilta mitä hän pitää uudesta urastaan.

Mikä työssäsi on parasta?

Voisi sanoa, että tasaisuus ja varmuus. Tämä on kahdeksasta neljään toimistotyötä. Työnkuva on sellainen, että tätä työtä pitäisi olla jatkossakin, koska tavaran pitää liikkua. 

Miten kuvailisit Hakosta työpaikkana?

Tosi hyvä. On pahoja ja rankkojakin päiviä, sekä kentällä, että toimistolla, mutta hyvä yhteismeininki tekee sen, että on mukava olla.

Miksi Hakonen on juuri sinulle sopiva työpaikka?

Tuli silloin tarpeeseen, nyt vaikuttaa se, että saan aika nopeasti edetä. Aloitin puolitoista vuotta sitten rivimiehenä ja nyt olen toimihenkilö. Minulla oli myös ammattikorkeassa koulu kesken ja olen saanut työn ohessa hoidettua paperit ulos. Lähiesimieskoulutus Perhosta on antanut oppia esimieshommiin ja asiakaspalveluun. 

Miksi suosittelisit Hakosta työpaikaksi muille?

Saa liikuntaa, josta maksetaan tuntiliksaa. Omalla tekemisellä pystyy vaikuttamaan omaan palkkaan ja töitä riittää aina. Jos haluaa, niin voi myös edetä uralla. 

Lue myös:

Sallan tarina – Hakosen mainos sai heittäytymään ja lähteä mukaan kokeilemaan ihan uudenlaista työtä

Aleksin tarina – Erinomainen alusta kehittyä uralla ja elämässä – jakelijana aloittanut Aleksi johtaa 30 hengen tiimiä

Amirin tarina – Autotehtaalta Hakoselle – uusi työ alkoi muutamassa päivässä