Kalusteiden kuljetus ja asennus

Verkkokaupan myötä kotitoimitus on myös huonekaluliikkeille yhä useammin se ainoa ihmiskontakti asiakkaaseen. Viimeisellä maililla liike voi joko pilata hyvin alkaneen suhteen tai erottua edukseen.

Näin teet asiakaskokemuksesta kilpailuedun

Kun Hakosen ammattilaiset asentavat uuden moottorisängyn, siivoavat pakkausmateriaalit mukaansa kierrätykseen ja vievät vanhat runkopatjat hävitettäviksi, kuluttaja kiittää ensin itseään siitä, että tuli ostaneeksi juuri teiltä ja sitten ehkä vielä liikettänne somessa.

Erinomaisen asiakaskokemuksen takana ovat Hakosen ammattitaitoinen ajojärjestelytiimi, tehokkaat ja ongelmattomat jakoreitit, luotettavat toimintamallit, konseptoidut palvelut, kehittyneet järjestelmät ja toiminnan automatisointi. 

Tärkeintä on kuitenkin kännykkäsovelluksen tuoma hallinnan tunne sekä ystävällinen ja osaava palvelu asiakkaan kotona. Niiden myötä aletaan jo puhua asiakaskokemuksesta kilpailuetuna.

Vain Hakosen kanssa voit räätälöidä teidän liikkeellenne voittavan asiakaskokemuksen, sillä kenelläkään muulla ei ole yhtä laajaa palvelujen palapeliä. Valtakunnallinen Hakosen kuljetus- ja asennusverkosto kattaa koko Suomen.

Hakonen ja COVID19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta

Lue lisää

Markkinajohtajan varmuudella

Kotiinkuljetuksen ja -asennusten valtakunnallinen markkinajohtaja

Valitse sopiva toimitusnopeus

Onko teidän brändinne same day, next day vai perinteinen?

Kaikki palvelut yhden katon alta

Varastoinnista kierrätykseen ja asennuksesta kadunvarsitoimitukseen

Asiakkaalla hallinnan tunne

Digitaalinen rajapinta kuluttajille ja markkinoiden parhaat järjestelmät ajojärjestelyyn ja toiminnanohjaukseen

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä asiantuntijaamme.