Kodinkoneiden kuljetus, asennus ja myynti

Kodinkoneen kotitoimitus on monesti ainoa ihmiskontakti liikkeen ja asiakkaan tai kiinteistönomistajan ja asukkaan välillä. Kodin yksityisessä ilmapiirissä voidaan joko vesittää muuten onnistunut asiakaskokemus tai nostaa brändi uudelle tasolle.

Näin teet asiakaskokemuksesta kilpailuedun

Kotitoimituksesta muodostuu kilpailuetu, kun Hakosen ammattilaiset tulevat kodinkoneliikkeen asiakkaan tai kiinteistön asukkaan kotiovelle jo samana päivänä. He asentavat astiapesukoneen integroituun keittiöön tai ison television seinälle, antavat käyttöopastusta, siivoavat pakkausmateriaalit mukaansa ja vievät ne vanhojen koneiden kanssa kierrätykseen – kohteliaasti, hymyillen, siististi ja valmiina ratkaisemaan yllättävät tilanteet.

Asiakas tai asukas tiesikin jo odottaa konetta saapuvaksi kännykkäsovelluksen avulla ja miellyttävän asiakaskokemuksen jälkeen hän kiittää kaikesta kodinkoneliikettä tai kiinteistön omistajaa eli sinua.

Vain Hakosen kanssa voit räätälöidä teidän liikkeellenne tai kiinteistöillenne voittavan asiakaskokemuksen, sillä kenelläkään muulla ei ole yhtä laajaa palvelujen palapeliä valtakunnallisesti tarjolla.

Tämä kaikki markkinajohtajan varmuudella.

Hakonen ja COVID-19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta

Lue lisää

Kodinkone toimintakunnossa jo samana päivänä

Käyttövalmispalvelut sisältävä kuljetus skaalautuu tarpeiden mukaan

Valitse sopiva toimitusnopeus

Onko teidän brändinne same day, next day vai perinteinen?

Kaikki palvelut yhden katon alta

Varastoinnista kierrätykseen ja asennuksesta kadunvarsitoimitukseen

Asiakkaalla hallinnan tunne

Digitaalinen rajapinta kuluttajille ja markkinoiden parhaat järjestelmät ajojärjestelyyn ja toiminnanohjaukseen

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä asiantuntijaamme.