Pesuloiden ja kodinkoneiden huolto

Suomen suurimpana huoltoliikkeenä Hakosella on koko ajan liikenteessä asentajia, joiden autoissa kulkee mukana myös varaosia. Huolto, korjaaminen ja jopa koneen vaihto onnistuu lyhyellä varoitusajalla, sillä meillä on koneita aina myös varastossa.

Vuosien mittaan meille on kertynyt niin paljon tietoa koneista, että osaamme poimia valikoimaamme ne koneet, jotka kestävät ja valita oikean koneen oikeaan paikkaan. Asiakkaitamme ovat muun muassa vuokratalokonsernit, hoivakodit, siivousyritykset ja yksittäiset taloyhtiöt.

Valikoimamme kattaa kaikki tunnetut laadukkaat kodinkone- ja pesulakonemerkit. Huoltomiehillämme on aina autossa mukana niihin sopiva laaja varaosavalikoima, jotta palvelu on mahdollisimman nopeaa, jotta toimimme resurssiviisaasti ja jotta asiakkaamme voivat olla huolettomia.

Saat meiltä myös pesuloiden ajanvarausjärjestelmät ja käytön opastuksen asukkaille – vieläpä useilla eri kielillä.

Tarjoamme myös digitaalisen rajapinnan asukkaille sekä markkinoiden parhaat järjestelmät ajojärjestelyyn ja toiminnan ohjaukseen.

Asiakaspalvelumme on sinulle aina puhelinsoiton päässä valmiina ratkaisemaan ongelmat.

Voit valita joko huoltosopimuksen, jolloin laskutamme yksittäiset tarpeet tai huolenpitosopimuksen, jolloin mennään kiinteällä kuukausihinnalla. Hakoselta saat siis oikeat koneet oikeaan paikkaan ja me pidämme huolen, että koneet ovat aina käyttövalmiina.

Nopea ratkaisu ongelmiin

Osaavia huoltomiehiä ja varaosia aina liikenteessä

Huoleton asukaskokemus

Helppo varausjärjestelmä ja toimivat koneet

Oikea laite oikeaan paikkaan

Laaja valikoima sekä pitkä asiantuntemus koneista

Huolto vai huolenpito?

Haluatko kiinteän kuukausihinnan vai laskun yksittäisistä tarpeista?

Hakonen ja COVID-19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta

Lue lisää

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Yhteydenottolomake