Tervetuloa tekemään tulevaisuuden asiakaskokemusta

Hakonen toteuttaa sellaisia palvelukokonaisuuksia, jotka ovat harvinaisia jopa maailman mittakaavassa. Salaisuutemme on osaava ja monipuolinen joukko hakoslaisia. Meitä työskentelee yli 40 eri ammattinimikkeen alla.

Katso avoimet paikat

Jakeluautosta johtoryhmään

Yli 300 hengen yrityksellä on luonnollisesti johtoryhmä. Hakosella on vuosien mittaan ollut useita johtoryhmän jäseniä, jotka ovat aloittaneet kenttätöistä – tälläkin hetkellä viidestä kaksi. Työ on saattanut alussa olla opintojen rahoittamista ja oppeja on sitten päässyt soveltamaan tutussa yrityksessä.

Tehtävästä toiseen

Yli 40 ammattinimikettä tarkoittaa monipuolisia mahdollisuuksia vaihtaa tehtävästä toiseen. Monille se pitää mielen virkeänä ja elämän mielenkiintoisena. Yrityksen tunteminen monesta eri näkökulmasta auttaa myös ongelmien ratkaisemisessa ja asiakastyössä.

Järjestämme koulutuspolkuja, oppisopimuksia ja muuta työssäoppimista. Edetä voi monella tavalla. Eräskin työntekijä eteni paikkakunnalta toiselle ja uralla eteenpäin: Helsingistä päällyshenkilöksi Ouluun.

Joustavasti opintojen ohella

Hakosella on aina paikkoja toimeliaina ja kohteliaina tunnetuille työntekijöille. Vaikka Hakoselle tulisikin vain kesätöihin, on jopa todennäköistä, että aikataulumme saattavat sopia yhteen myös syksyllä.

Näin tunnistat hakoslaisen

Hakosen työntekijän erottaa reippaasta tekemisestä, halusta auttaa muita ja monialaisesta osaamisesta. Meidän joukkoomme kuuluu mm. kantajia, asentajia, kuljettajia, huoltomiehiä, varastotyöntekijöitä, asiakaspalvelijoita, myyjiä ja ajojärjestelijöitä.

Hakonen pähkinänkuoressa

  • Vakaasti kasvava perheyritys
  • Yli 300 työntekijää ja 100 sinistä jakeluautoa
  • Edelläkävijä, joka muuttaa maailmaa resurssiviisaammaksi ja huolettomammaksi

Lue lisää Hakosesta